Kullanıcı Adı ve Şifre İşlemleri

Personel İçin Kullanıcı Adı ve Şifre İşlemleri:

Kullanıcı adları mail hesabı ile ilişkilendirilmiştir. Yeni şifre alma ve şifre değiştirme işlemleri ve e-posta servisi ile ilgili her türlü sorularınızı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Reyhan AYKAN (Dahili : 10458) ile görüşebilirsiniz

AKÜ E-Posta Servisi

akueposta

Kullanıcı Adım ve Şifrem ?

Öğrenciler ve Misafirler için;

• 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren internet hizmetinden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz ve üniversitemiz misafirleri aşağıdaki linkten bir defaya mahsus kayıt yaptırmalıdırlar.
  • Kayıt Ol
  • Şifremi Unuttum

Personel için:

• Kullanıcı adı ve şifre @aku.edu.tr uzantılı mail adresinde kullandıkları kullanıcı adı ve şifredir.
  • İnternete giriş yapabilmek için her defasında kullanıcıadı ve şifre girmek istemeyen personelimiz için BURADAKİ dosyayı indirip kurulum yapmanız gerekmektedir.